Utilitzem galetes nostres i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Aceptar

Els nostres referents

EHA aposta per un treball eficaç, adaptat segons les necessitats del client i sobretot, per un treball de qualitat. Creiem que és primordial garantir un mínim de qualitat en les nostres reparacions, tant per la nostra satisfació personal com per la del client.

El nostre know-how  i la nostra experiència al llarg de gairebé 30 anys ens permeten tenir una idea global del nostre entron i actuar en conseqüència per adaptar-nos als nous requisits de la indústria moderna, als nous mètodes d’optimització i a les noves tècniques per tal d’oferir un servei complet i millor.

Som conscients que per ser competitius cal estar al dia i això, passa a ser un requisit bàsic quan es parla de normatives i certificats. Posseïm el certificat sota Normativa UNE-EN ISO 9001:2008, que ens avala com a empresa complidora de normes de seguretat i higiene en el treball.

 

Fidelitat

Avui en dia, gràcies a l’experiència guanyada al llarg dels anys, podem estar presents en importants projectes.

Projectes i clients de lrea de Barcelona i tamb darreu de lestat Espanyol.

El desenvolupament constant que ens marquem com a pauta a seguir i la fidelitat dels nostres clients, son factors clau a l’hora de marcar-nos nous objectius.