Utilitzem galetes nostres i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Aceptar

Empresa

Vol que les seves bombes funcionin correctament i durant més temps?

Es vol estalviar costos excessius de manteniment i poder dormir plàcidament mentre els seus equips funcionen amb la precisió d’un rellotge suïs?

És més, vol gaudir d’un servei exclusiu, pensat especialment per vostè i d’absoluta confiança i flexibilitat? Pensi que com més aviat es decideixi, més estalvi aconseguirà.

La trajectòria d’EHA en aquest sector acumula ja més de 30 anys d’experiències viscudes amb els nostres clients, i ens avala com una de les empreses més especialitzades del mercat nacional en la reparació de màquines hidràuliques.

Des del principi, el concepte d’innovació no va ser simplement un objectiu sinó que va formar part de la nostra filosofia. Per a nosaltres, l’innovació fa referència al servei ofert però també a tot el conjunt de petits processos, millores i optimitzacions que han tingut lloc al llarg dels notres anys d’activitat.

El convidem a descobrir la nostra empresa i els nostres serveis.

"Tenim present que sense innovació no existeix evolució"